Wednesday, May 8, 2013

AwESoME~

Assalamualaikum..


This is awesome!!!

Combination warna yang sangat perfect! Tak keterlaluan tapi tak juga tenggelam. Soft je tengok.

Akan jadi tema raya tahun ni In shaa Allah.. Tapi tak adalah combination dengan pink tu.. Currlass sangat pula rasanya..(^^,). Cuma warna Green turqoise (mint) sahaja...*Cakap pasal mint teringin pula ais krim baskin & robin yang mint flavour tu. Favourite! Aduhai boleh pula fikir makanan masa menaip pasal wedding dress ni!

ok..sambung pasal dress..

Cutting and designnya pun cantik. Simple but nice. First time tengok, terus terpana. Dengan alunan/susunan kain yang seperti ombak tu. ;)

Tak tahu kenapa nampak cute sangat! Lupa pula, pengantin pun manis..;)

Sekian~






Tuesday, May 7, 2013

SpeEChLEsS~

Assalamualaikum..

Engkau..
Orang yang pernah aku percaya..
Orang yang pernah aku yakini..
Malah engkau pernah ku muliakan lebih dari 'dia'..
Engkau yang aku pinta ' dia contohi'...

Tapi hari ini..

Engkau yang buat aku tak percaya lagi..
Engkau yang sering buat aku sangsi..
Engkau yang buat aku lebih mengkagumi 'dia'
Engkau yang buat aku muliakan 'dia' selamanya.. 
Engkau yang dah tak mungkin aku boleh baca..
Engkau yang kalah dan terus berdosa..

Masa depan..

Engkau coraklah supaya engkau tidak kecewakan mereka seperti engkau kecewakan aku..
Engkau pilihlah supaya engkau boleh bahagia..
Engkau rencanakanlah supaya engkau boleh membezakan yang haq dengan batil..

Aku berdoa agar engkau berubah..
Aku berdoa agar engkau tak terus kalah..

Mode : hidup ini perlu pengorbanan.